bordel job konen får pik

Men er det ikke muligt, når du lige har slugt kamelen og kommet dig, at genfinde de følelser, som du har haft for hende og elske hende lige som du gjorde før?

Du kan jo også vælge at se det som en kærligheds- og tillidserklæring, at hun har valgt at fortælle dig om sin fortid? Hun er jo ikke "sammen med" de mænd. Er din kone da ikke "kommet videre"? Det synes jeg da bestemt, der er noget der tyder på - og ikke nok med det. Hun har stolet så meget på dine følelser, at hun har vovet at betro dig, hvad der nok er hendes livs hemmelighed.

Hendes personlighed ændre sig jo ikke af, om du ved eller ikke ved. Hendes fortid har gjort hende til den person, hun er idag. Hej med dig Forstår til fulde din reaktion idet jeg selv har været der hvor du er, for en del år siden. Forskellen er blot at hun stadig var det da vi lærte hinanden at kende og først fortale mig det, efter vi var blevet rigtigt forelskede.

Hun droppede så jobbet pga. Men prøv at læse det kloge svar fra "kvinden 42" - det synes jeg er rigtig godt. Startbemærkningen om at sex og intimitet er en måde at udtrykke kærlighed på, rammer meget præcist ind i, hvordan jeg i sin tid følte det.

At sex alligevel ikke var mere, end at det var noget man kunne have med hvem som helst til en pris - wow det sved. Jeg valgte trods alt kæresten - men kom kun videre ved brutalt at se det i øjnene, det hele. Jeg tænkte en del på, om hun havde taget skade af jobbet, men nåede frem til at hun nok var endt i jobbet fordi hun allerede var skadet.

Jeg tænker på sådan noget med at kunne have sine grænser og passe på dem. At kunne og turde nærhed og "rigtig" intimitet - det kunne hun ikke og det var derfor forholdet til sidst gik i stykker. Hver gang man følelsesmæssigt kom for tæt på, lukkede hun af og flygtede Og fordi jeg endte med ikke at kunne forestille mig at have børn med hende. Sexuelt var hun enhver mands drømme elskerinde.

Der var ikke det hun ikke var ekspert i, men når det kom til hende selv kunne hun kun få orgasme alene. Det kan sådan set være okay - hvis ikke lige det var fordi at Så min følelse var at sex var sådan noget overfladisk noget. Af og til kunne jeg mærke luderen når vi havde sex og det var bare til at kaste op over fordi det satte situationen i relief.

Så mit råd til dig er at se det brutalt i øjnene. Du er nød til at konfrontere hende med dine følelser omkring det, så det kan komme ud. Men pas på at dine sårede følelser ikke virker som fordømmelse - for hun har jo intet forkert gjort. Så må I håndtere det sammen. Så det en smagssag om man synes det er forkert eller ej. Hvordan ville du se på det hvis det var din datter, ville det være forkert af hende at blive luder?

Hun gjorde hvad hun var istand til, på daværende tidspunkt og udfra de forudsætninger hun havde. Det var måske forkert at hun ikke sagde det til ham, før det blev alvorligt - men hun er jo også bare et menneske der drømmer om kærlighed.

Havde hun sagt det dengang, var han jo løbet skrigende bort. Og selvfølgelig er det "forkert" at nogle mennesker vokser op og bliver givet så dårlige forudsætninger, at de ender i omstændigheder der ikke er gode for dem!

Men det gør ikke dem forkerte. Men jeg ved fra min egen oplevelse, at sådan kan det være. Som du selv skriver - hvornår er man så meget på røven at man prostituere sig - mit svar aldrig, medmindre man er fuck-up.

Er hun kærlig, støttende, ærlig, sjov, skøn, JA det går jeg da ud fra DU synes siden i bor i hus sammen. Jeg kan da godt forstå du er chorkeret, snak med hende - men pas på hinanden, det ville da have været værrere hvis hun havde løget og været dig utro - ville det ikke? Trækkerdreng er en lidt anden sag, ikke?

Så er du måske sammen med den forkerte. Der er mange måder at være "forkert" på Men det må dog være tilladt for mennesker at have en grænse for hvad og hvem de vil ha' med at gøre!

Og er det egentlig ikke bare prisen og omgivelserne, der adskiller gigoloer fra trækkerdrenge, - hvis vi holder os til vor egen kulturkreds, hvor ingen er tvunget til prostitution for at overleve, men netop har valgt den levevej fordi de mener sex er en ganske almindelig handelsvare. Man behøver sgu ikke være forkert på nogen måde fordi man ikke ønsker at leve sammen med en sex-forhandler eller sex-køber! Den der med hvem der er "forkert" fik du lige drejet grader.

Du har ret i een ting og det er at vi lever i et samfund hvor man ikke er tvunget ud i prostitution for at overleve, men hvis du tror det er det frie valg der har gjort at de fleste kvinder bliver prostitueret tager du fejl. Sex som ren handelvare kommer som oftest først efter at have været i prostitutionen et stykke tid. Det er, og bliver aldrig, et "frit valg" Desuden de fleste mænd jeg kender, der har været sammen med mange kvinder kan ikke finde ud af at binde sig.

Hvis der bare var det mindste mand i dig ville du se kvinden, mennesket i hende. Ja, skil dig af med hende så hun kan finde en rigtig mand, ikke et stakkels pjok der kan være jaloux på noget der er sket for 15 år siden. Ville du respektere hende mere hvis hun for 15 år siden havde giftet sig med en mand med for pengenes skyld og havde ladet sig kneppe af ham et par gange om ugen i stedet? Det er der nemlig mange flere kvinder der gør! Personligt vurderer jeg kvinder på helt andre egenskaber som venlighed, pålidelighed, hjælpsomhed og evnen til at elske andre.

Find dig i stedet en fraskilt kvinde der kun har kendt en man før dig, det kan du vel håndtere, din stakkel. Personligt ville jeg da gerne være kæreste med en exmassagepige, jeg er da nysgerrig efter at høre om hvordan det liv er, og jeg ville ikke have noget problem med at hun havde været sammen med mange mænd.

Jeg har selv været sammen med de første 50 kvinder, mindst. Du fortjener ikke den ærlighed,kærlighed og tillid din kæreste har udvist,ved at turde dele den information med dig.

Hvorfor genere din kones fortid dig? Går ud fra du elsker hende, som den hun er her og nu. Og som den person du blev forelsket i. Giv slip på det, din kone viste deg en meget stor tillidssag ved at fortælle dig om det, støt hende istedet for at tage afstadn til hende. Tag dig sammen og bliv ved med at holde af hende, hun er jo ikke blevet et andet menneske af den grund.

Og alle mennesker har grænser for hvad der til at godtage eller ej. Og at man sælger sin kropp for penge, kunne sagtens være en af dem. Sådan en "oplysning" kunne også ændre mit syn på en person. Mand eller kvinde er ligegyldigt i den sammenhæng. Men problemet er at du ser din kones fortid som et problem for DIN fremtid.

Jeg ved ikke hvordan, jeg skal formulere det på en høflig måde, men hvordan kan du på nogen måde tillade dig at lade DINE fordomme og holdninger fylde så meget, så det er givet, at det er dem, der skal være de afgørende i jeres forhold?

HUN skal respektere dine holdninger, fortid, drømme og personlighed, det er klart. Og ligeså klart er det, at du skal respektere hendes. Der er INTET sket med dig andet, og din kæreste er præcis den samme som hun har været al den tid du har kendt hende. Og hende svigter du nu ved ikke at anerkende og modtage den tillid hun viser dig ved at, hun nu efter 4 års forløb betror dig noget fra hendes fortid.

Det var jo ikke noget hun var tvunget til. Du har slet ikke en kone med en fortid som luder vel? Du vil bare på forsiden med din debat. Kendt og kedeligt fænomen.

Tag det roligt mand, det er jo mange år siden. Min kone har været gadprostitueret på Vesterbro for ti år siden, det tænker jeg ikke på mere. Vi har været sammen i seks år, og har naturligvis talt en hel del om hedes fortid, men det er et overstået kapittel nu, og det synes jeg også du skal betragte det som.

Kan du leve med at nogen er vidende derom, også selv om de intet siger?. Da hun har fortalt dig derom, så kan de ikke afpresse hende hvad mange desværre kan forfalde til. Er det derfor hun har fortalt dig derom hvis ikke, tør du du så stole på det? Der skulle gå hele 4 år førend hun betroede sig til dig. Det er lang tid, men kan jo også skyldes at hun ikke har turdet fortælle dig det.

Under hvilke omstændigheder kom det frem? Forhåbentlig ikke for at såre dig i en ellers ligegyldig tvist? Er jeres sexliv ellers velfungerende? Mener hun stadig, at hendes krop er en forholdsvis ligegyldig potentiel handelsvare, eller fortryder hun det skete? Husk på at kroppen er sjælens slot.

Internet og kameraudstyret mobiltelefoni vil "mærke" mange af fremtidens unge for livstid. Din kone vil altså ikke være ene derom. Du bliver nødt til at være fuldstændig afklaret med din holdning dertil. Det er en barsk een, du er udsat for. Personligt ville jeg ikke kunne have det. Nøgternt set er det vel noget pjat, da det er fortid længe før du kom ind i billedet. Altså forudsat hun ikke stadig er luder af holdning.

Det afgørende må være din kones nuværende holdning dertil, passer den med din, og kan jeres kærlighed til hinanden så ikke være det vitale for jeres fremtid.

Er det antallet af mænd hun har været sammen med der bekymrer dig? Så synes jeg nærmere det er synd for dig, hvad hvis nu hun havde fortalt dig at hun blot havde være meget promiskuøs i en årrække? Havde du så været lige så fortvivlet? I virkeligheden har det forhåbentlig nærmere noget at gøre med at du måske ikke kender hende så godt som du egentlig troede?

At hun i sin tid valgte at sælge sig selv og sin krop! Tror måske bare at du, som de fleste har rådet dig til, skal vælge at være glad for hun er så tæt på dig at hun kan betro dig noget såå intimt og samtidig skal du jo huske på at hun er den samme person som du altid har kendt. Ja, ludere er alle sammen, men hvad så?? Og hvis i ikke kneppede disse ludere de havde ikke brug for at eksistere.

Jeg kunne aldrig være i forhold til en mand, der var i stand til at købe sig til sex. Af den simple grund at han så har et helt andet syn på sex end jeg har.

Jeg ville aldrig kunne betragte det så kynisk, som en handelsvare. Det kan andre så, God bless, det er deres valg. Men jeg har vel også lov at vælge? Når jeg kan sige så klokkeklart, at jeg ikke ville kunne leve med en, der kan acceptere sex som en handelsvare, så er det fordi jeg har prøvet det. Og den eneste tanke jeg havde i mit hoved var, at jeg såmænd ikke gav ham noget han ikke havde syntes at han kunne købe sig til tusinde andre steder. For mig er det altså ikke en ligegyldig detalje mandens kone har udeladt.

Jeg forstår hans lede til fulde. En betydelig del af unge kvinder har nok prøvet at tjene nogen ekstra penge i studietiden med sexarbejde, hva er galt med det. Og unge danske kvinder i byene, har mange flere partnere end danske mænd i samme alder.

Se at komme videre med dit liv. Acceptere hende som hun og sige godt hun meldte ærligt ud. Dernæst være god,sød og kærlig ved hende.

Dette fortjener hun og kærlighed. Mere reelt kan det ikke være. Giv hende ellers det bedste du kan. Jeg ved at du nok er ked af det, men hvad er der egentlig galt? Hun har haft et job. Et job som så mange andre. Kun arbejde - ikke følelser. Derimod elsker hun dig og stoler på dig - derfor betror hun sig til dig. Er du ræd for at nogen i din familie, eller vennekredsen har været på den klinik i Gladsaxe? Jamen det siger da meget mere om dem, end om din kone.

Da er han gammeldags, lidt sexarbejde er jo almindeligt i vore dage, og det er på tide han kommer videre med sit liv, istedet for at tude og surmule om noget som er sket for mange år siden. Hvad nu hvis han er gammeldags? Hvad nu hvis det der er kotyme i dine forhold og almindeligt i dine kredse ikke er det for ham? Har du patent på sandheden? Du kan ikke have nogen indflydelse på hendes liv før dig Du har 2 valg: Hvis ja så ved du da i det mindste, hun er ærlig og har enormt stor tillid til dig.

Så lang tid hun ikke har været dig utro så er der intet problem som jeg ser det. Lad dog fortiden blive hvor den hører til og så se frem af, ellers kan du blive ved hele dit liv at reflektere over fortiden.

Men en ting er sikkert mærk efter hvor meget det betyder for dig at hun har haft et job som luder. Så tag en beslutning udfra dine følelser, hvis du elsker hende højt nok tar du hende. Hvis ikke så find dog en ny. Hovedmenu Forside Debat Horoskoper. Forside » seneste debatter » min kone har været massage pige. Anonym 10 år 8 måneder siden Hej allesammen Jeg er kommet i noget af et dilemma. Jeg føler mig revet midt over og ved ikke hvad jeg skal gøre.

Er der nogen kvinder herinde som måske har haft sammen arbejde og kommet videre? Hvad skal jeg gøre Den ulykkelige mand.

Hvorfor skulle han prise sig lykkelig? Det var bedre, at hun havde holdt sin kæft. Håber på en forklaring fra alle de kloge mænd i soldebatten.

Knus og dejlig weekend Cirkka. Det er ok for manden at hun har været i seng med 50, men ikke med ?? Hvad er grænsen for hvor mange kvinder må knalde før hun finder den rette??!! Har du måske fortalt din kone hvor mange du knaldede med før du blev gift!!?? Og som ikke er genert [; ] Tænk at hun har valgt mig og ingen anden, hun kunne ha valgt ham den lækre med den store pik, men det gjorde hun ikke for hun syntes jeg er lækker [: D] Det må da være lykken at få en massagepige til kæreste.

Jeg syntes du skulle være glad. Men mon ikke vi kan gå ud fra at ludere ikke elsker kunder, med mindre det kan betale sig! Har du ikke også lavet mange ting i din fortid du ikke bryder dig om? Jeg tror ikke jeg ville fortsætte i forholdet. Jeg er ligeglad, jeg vil ikke have en kone, som har været luder.

Jeg kunne aldrig selv finde på at opsøge en luder. Hils og sig hun har en god røv. Det er ikke min opfattelse. Og betyder det, at hvis man har været luder, så kan man aldrig forbedre sig selv? Hun er været ærlig. Hvad mere kan man forlange. Og fortid er fortid. De havde det alle godt nu.

Jeg føler mig lidt kedelig. Det er ved at være noget siden. Det samme gælder ikke for en partner. Kan du også have en god aften. Porno på nettet slikning søster lass brugerpanelet ven lesbiske i støvler på sofaen. Nøgenhed kvinde orgasme China milf Domestic Disturbance Call. Kone orgasme på skjult cum ingen lyd Nøgen i det offentlige. På baggrund af analyser af svarene konkluderer forskerne blandt andet: Modeller gjorde noget totalt uventet på catwalken - nu er det blevet trendy.

Nøgenhed kvinde orgasme - agree, remarkable Denne information deles med tredjepart. Skjult kamera i stepdaughters soveværelse Store Bryster og Nøgen fotos og videoer 12 min 0. Arkæolog fabrikerede selv sine banebrydende fund. SPAR 70,- på frugtig spansk rødvin med saft og kraft. Skedeorgasmer - et tegn på tilfredshed. Kvinder, der dyrker penis i skede-sex. Amatør pige anal fucked. Roxy liderlige som aldrig før.

..

Bordel job konen får pik

Bordel job konen får pik

: Bordel job konen får pik

Bordel job konen får pik Jamen det siger da meget mere om dem, end om din kone. Så tag dog imod den gave hun giver dig. Men det er uOKAY at kvinden har en fortid som massagepige? Hvor godt kender han sin samlever når hun intet havde fortalt ham før, og hun ville risikere, at han hørte det fra andre?. I henhold til EU-regler oplyser voksenbasen. Hvordan i alverden kan du se hendes fortid som et problem? Sugardaddy på Sjælland søges.
Bordel job konen får pik 153
ESCORTFYR ÅRHUS ESCORT B2B 755
PORNO MED KENDTE WARSAW ESCORT AGENCY Se det er slemt nok. I virkeligheden har det forhåbentlig nærmere noget at gøre med at du måske ikke kender hende så godt som du egentlig troede? Hvis ja så ved du da i det mindste, hun er ærlig og har enormt stor tillid til dig. Intet galt i at have partnere ved års alderen men alt over 10 er decideret klamt. Kinesisk mor og vens datter på tog. Aftenen forløber godt og de hygger sig alle sammen. Hun har tjent penge på hvad andre gør gratis.
Thai escort københavn gratis sexvidioer Intim kropsmassage lebbe porno

Bordel job konen får pik

Du kan ikke have nogen indflydelse på hendes liv før dig Hvad er grænsen for hvor mange kvinder må knalde før hun finder den rette??!! Du har ret i een ting og det er at vi lever i et samfund hvor man ikke er tvunget ud i prostitution for at overleve, men hvis du tror det er det frie valg der har gjort at de fleste kvinder bliver prostitueret bordel job konen får pik du fejl. Jeg føler mig revet midt over og ved ikke hvad jeg skal gøre. Sådan en "oplysning" kunne også ændre mit syn på en person.