erotisk historie ung kusse

Min kone gjorde dog ikke noget ud af at fortælle mig at hendes meget yngre vi har passeret de 40 søster var dukket op. Så jeg gjorde mig færdig, fjernede hårene på bollerne og sørgede for at min pik var så præsentabel og stiv som muligt. Jeg havde lyst til at give hende igen, og bare lade som ingen ting og se hvad der skete.

Så da jeg kom nøgen ud af badet lod jeg med vilje være med at se over mod sofaen, og gik mod køkkenet. Min pik vippede godt op og ned at jeg gik ud og Spurgte konen "om hun skulle have lidt pølse".. Min svigerinde kunne jeg se i en glasdør havde fået øje på den stive pik og fulgte den med øjnene og med åben mund.

Konen grinede og sagde "sig hej til Lise".. Jeg vendte mig "forskrækket" om, og min pik pegede nu direkte mod min svigerinde som sad i sofaen. Jeg undskyldte min tilstand og gik ind og fik lidt tøj på. Resten af aftenen sad Lise og sendte skjulte blikke mod mit skridt. Men der skete ikke mere. Om aftenen fik konen dog både smagt og følt pølsen, mens hun penslede ud hvordan Lise havde meget længe om at genvinde fatningen efter min lille "opvisning"..

Efter et par ugen havde jeg næsten glemt alt om det igen. Lise havde været hos os flere gange og alt var som normalt.

En dag jeg arbejdede hjemme ringede hun og spurgte om jeg kunne hjælpe hende med hendes internet som ikke virkede. Da hun bor ret tæt på os, sagde jeg bare til ungerne at jeg lige ville gå over til Lise.

Og komme hjem igen om ikke så længe. Lise stod i døren iført et stramt trænings outfit.. Hendes unge forholdsvis store bryster lavde nogle flotte buler i det stramme tøj.. Min pik begyndte at røre på sig.. Jeg gik i gang med at undersøge hendes internet.. Men det viste sig at kræve lidt hjælp fra TDC.. Mens jeg snakkede med dem, signallerede Lise at hun lige ville tage sig et bad..

Om ikke andet gjorde det at jeg bedre kunne koncentrere mig Der var en fejl på centralen, så jeg skulle lige vente en halv time inden jeg prøvede igen.

Lise kom ud fra badet i ført det mindste håndklæde jeg havde set.. Det dækkede hendes krop men kunne kun akkurat dække både hendes yppige bryster og hendes "mås".. Lises bolig er meget lille og ud over badeværelset og køkken, er stuen og soveværelse i samme rum.. Jeg sad nærmest som forstenet på gulvet og så hvordan hun gik over mod sin kommode..

Da hun skulle have noget i den nederste skuffe, bukkede hun sig blot forover.. Og der sad jeg så med fuld udsyn til hendes 25 årige kusse og røv. Jeg kunne næsten se hvordan hendes lækre stjerne blinkede til mig. Min pik stod med det sammme og bankede mod undersiden af min bærbare, jeg bandede lidt over at jeg sad i shorts.

Lise rejste sig og gik ud i køkkenet, hun vendte sig om hurtigere end jeg kunne nå og se på min skærm og lukke munden. Lise spurgte om jeg ville have noget at drikke og jeg takkede ja. Hun kom med et glas øl til mig, jeg flyttede min bærbare op på bordet smilede hun lige?? Da hun rakte det til mig gled det, og hun endte med at hælde hele glasset ud over mig.

Der stod noget køkkenrulle på bordet, og hun begyndte at tørre mine shorts. Min pik var stadig stiv, så hun endte med at placere sin hånd direkte på den. Nu kunne jeg ikke holde til mere, jeg rejste mig op og trak håndklædet af hende. Hendes hånd slap aldrig min pik, som voksede endnu mere ved synet af hende bryster. Da håndklædet faldt trak hun mine shorts ned og min pik sprang ud i ansigtet på hende. Hun fangede den hurtigt og sugede den grådigt ind i munden.

Men jeg ville have mere. Jeg trak hende op og over på sengen, hvor jeg straks begravede mit ansigt i hendes unge smukke kusse. Det var som at drikke nektar direkte fra de ypperligste blomster. Hun stønnede hurtigt så det var en fryd, og kom kort efter en bragende orgasme. Da hun var kommet lidt til hægterne lagde jeg mig oven på hende og borede i et langt stød min pik op i hende.

Det fik hende til at komme igen. Hendes unge kusse var så stram at jeg kun ved at bruge al min erfaring ikke kom på stedet. Langsomt ebbede hendes orgasme ud, og jeg begyndte stille og roligt at kneppe hende. Hun kiggede mig i øjnene "Jeg har ikke kunne tænke på andet end din pik siden den dag". Jeg tilstod at jeg godt vidst hun var der, men jeg ville egentlig bare drille min kone. Lise strammede sin kusse, og jeg undslap et støn. Der gik ikke længe før hun begyndte at messe "knep mig, fyld mig" igen og igen.

Og jeg opfyldt hendes ønske. Min pik gik som en nittehammer i hende, og inden længe kunne jeg ikke holde længere. Jeg begyndte at slikke hendes lækre bryster, og hun stoppede med at messe og begyndte at skrige i stedet. Og så kom vi begge i en kæmpe orgasme. Jeg rullede om på ryggen, og lå og sundede mig lidt og mærkede skyldfølelsen over at jeg lige havde kneppet min kones lillesøster.

Lise lå og kælede for min slatne og fedtede pik men pludselig kastede hun sig resolut over den. Varmen fra hendes mund fik den til at vokse igen, og hun sukkede af fryd da den fyldte hele hendes mund. Da pikken stod stiv igen, skrævede hun ind over den, og lod den glide helt op i sig. Måske kunne hun se mine splittede følelser, da hun kiggede på mig. Ihvertfald sagde hun "Bare rolig jeg siger ikke noget til min søster.

Jeg elsker hende men lige nu trænger jeg til pik.. Så begyndte hun at ride mig, langsomt og koncentreret, jeg kælede for hendes bryster og slikkede dem når hun lænede sig frem. Hun begyndte hurtigt at stønne igen, jeg til over på styringen og greb godt fat om hendes dejlige røv.

Jeg begyndte at støde hårdt og kontant op i hende, vente lidt og så støde igen. Det var tydeligvis noget hun kunne bruge. For hun lagde sig ind over mig, så jeg havde fuld kontrol. Samtidig fik jeg også adgang til hende uskyldige stjerne. Hun ser bestemt på ham og klemmer sin hofte ind mod hans skridt. Hun mærker, at hans pik er stiv igennem arbejdstøjet. Hun lader hånden glide hurtigt hen over bulen, hen til sine egne hofter, hvor hun lirker sine trusser af, fastholder hans blik og putter dem ned i hans bukselomme.

Hun smiler til ham, siger: Hun ammer Anna, og hun er træt som døden efter endnu en nat med ringe søvn. Men hun har en mission for dagen — én der skal og må lykkes. Må dette være en af de dage, hvor Anna tager sig en lang eftermiddagslur. Hun ler lidt af sig selv. Hun tænder op i brændeovnen og er ikke nærig med brændet.

Ingen kolde fødder i dag. Ingen undskyldning for uldent undertøj og sutsko. Da Anna er puttet til formiddagslur, tænder hun for musikken og rydder lynhurtig op i lejligheden. Ikke tid til detaljer. Alt rod ryger ind i skabet, gulvet fejes hurtigt, og opvasken stables, hun vasker ikke op. Stearinlys i stager og så tid til forspil.

Hun tager en skål groft salt og olie med ud på badeværelset, hvor hun eksfolierer sig varm over hele kroppen. Hun iagttager sit spejlbillede. Hun har svært ved at genkende sin krop. Brysterne, helt flade og tomme for mælk, hænger blødt og fylder knap en håndfuld, modsat de strittende D-bryster, hun før var udstyret med, og som har erigeret talrige pikke. Men nu ser de anderledes ud. Og det gør ikke noget. De skal ikke kærtegnes af fremmede hænder mere, kun af hendes elskede mand, som synes, hun er smuk.

Hun vasker sit hår i håndvasken og putter kur i, mens hun smører sine armhuler, ben, bikinilinje, numsehul og skamlæberne ind i barberskum. Hun spreder benene over et håndspejl på toiletbrættet og barberer sig helt glat. Hun tænker på hans pik og savner den. Drypper ned på spejlet og har lyst til at onanere. Hun kæler lidt ved klitoris, men må hellere lade være. Hun får nemt orgasme af sin egen hånd og vil gemme sig til ham. Efter badet smører hun sig igen i olie og putter lidt parfume på.

Hun finder sin mindste g-streng og ifører sig en tynd, kort kjole. Sådan får du mere ud af "missionæren". Mens hun pludrer med Anna, tikker en sms ind. Han skriver, at han har duftet til hendes trusser hele dagen og er ved at sprænges i sine bukser. Hun finder et par gule rengøringshandsker frem, sætter håret i en rodet knold og begynder at skure paneler på alle fire. Hun har sat g-strengen i den ene side af skamlæberne, så han har fri udsigt, når han kommer hjem.

Det er en dyrisk position, men måske netop derfor tænder det hende afsindigt. Hun vender bagdelen mod hoveddøren og svajer i ryggen, da hun hører nøglen i låsen. En svag stønnen lyder fra ham, da han får øje på hende. Hun nyder, at han står midt i rummet og ser på hendes lyserøde folder af hemmeligheder.

Hun skurer panelerne videre, svajer mere i ryggen og spreder benene til ham. Han dumper ned på alle fire og lader sin bløde tunge slikke i lange strøg over klitoris til numsehul. Som var hendes køn en smeltende softice. Det snurrer i hendes arme, som næsten ikke kan holde hende, og hun har lyst til at blive fyldt ud af ham.

Da han hører hendes vejrtrækning blive tungere og hendes lyd højere, rejser han sig op. Hun skurer lidt videre for at fatte sig, men det dundrer i hendes underliv. Hun hører, at han tager tøjet af, og da hun vender sig om, står han midt på gulvet med sin guddommelige kærlighedsstav pegende direkte på hende.

Hun kravler hen til ham og griber fat om pikken med sine gummihandsker, og uden at slikke lader hun hele sin mund glide ned over den, som var hendes mund et skød, han trængte ind i. Han tager fat blødt fat om hendes hoved, men da han begynder at bevæge sit underliv i takt med hendes sutten, stopper hun. Hun dirigerer ham hen foran sengen, hvor hun tager sine trusser og sin kjole af, binder kjolen rundt om hans øjne og skubber ham ned at ligge.

Hun tager nu fat i hans pik og slikker sporadisk på den, mens hun sætter sig overskrævs over hans ansigt. Han kan nu dufte hendes skød, men ikke se eller nå.

. Hun fornemmede godt hvad jeg ville "Jeg har aldrig fået den i røven, men jeg vil have din pik der NU! Hun stønnede mere og mere og da jeg pressede min ringefinger op i hende, forbi ringmusklen skreg hun endnu en orgasme ud. Om aftnen kommer han til at snakke med den ælste om sex, som påvirker dem begge. Hun er ved at blive vanvittig over hans sygelige jalousi, for den er helt ubegrundet. Du kan justere bredden på historien, hvis selve tekst-bredden er for lang.

TANTRA MASSAGE SOFIA RUSSISKE PIGER

Erotisk historie ung kusse

Hun smiler til ham, siger: Du kan godt stemme blank, og kun nøjes med kommentaren. Lise rejste sig og gik ud i køkkenet, hun vendte sig om hurtigere end jeg kunne nå og se på min skærm og lukke munden. Ung svigerinde Utroskab Hoved kategori for historien: Den Muse der giver forfatteren vinger Milanda SKANDINAVISK PORNO FRÆK MASSAGE ODENSE