blowjob uden kondom pik i munden

Mindfoolness True, især med de symptomer mænd har. Tja der tyder jo på at der er nogen der vil siden man laver den her tråd for at spørg. Det kan være at det giver ekstra smag. Min veninde er tandlæge Hun siger man os kan få kønsvorter på drøblen. Så i det hele taget BJ, bare lad være! Nu var det af ren nysgerrighed vi spurgte! Så til alle jeres dumme kommentar om at vi åbenbart har tænkt os at give fyre blowjob med klamydia, så kan i holde jeres kommentar for jer selv!!

Det er jo for latterligt man ikke kan oprette en debat uden a skulle høre på det der? Allehcim Nu var det af ren nysgerrighed vi spurgte! Sådan er det her inde det kan man lige så godt vænne sig til. Fan af blondiner Sådan er det her inde det kan man lige så godt vænne sig til. At misforstå en joke er menneskeligt.. Prøv at læs tråden igen.. Men ro på battet! De jokes der bliver strøget ud i tråden her, har intet med dig at gøre. Emnet er bare sjovt.. Allehcim Ville bare slå fast at det er altså ikke noget vi har tænkt os: Forstår dig godt Ik fedt at blive misforstået i sådan et emne.

Jeg var selv tæt på at komme med en kommentar på det - den lå jo lige til højrebenet, men lod være Du ved når man hører det der "min venindes veninde har bla bla".. Vildehjerte Forstår dig godt Ik fedt at blive misforstået i sådan et emne Jeg var selv tæt på at komme med en kommentar på det - den lå jo lige til højrebenet, men lod være Du ved når man hører det der "min venindes veninde har bla bla"..

Ja, det må man sku nok hellere ;b Fan af blondiner Sådan er det her inde det kan man lige så godt vænne sig til. Allehcim Ja, det må man sku nok hellere ;b. Jeg skulle ikke i nærhedens af en fyrs pik, hvis han havde klamydia - om der så er tale om blowjobs eller sex.. KaLee Jeg skulle ikke i nærhedens af en fyrs pik, hvis han havde klamydia - om der så er tale om blowjobs eller sex..

Better safe than sorry Så man kan aldrig vide om man er "heldig".. Men de kan vel ikke tjekke kønssygdomme ud fra blod test? Men i dag, der skal jo man bare pisse i en "kop", og så har man svar et par dage efter..

Så alle burde gøre det tit jo Hvis de da sexer uden gummi, men det gør de fleste jo.. Håber jeg da ikke Kønssygdomme bliver så vidt jeg vedikke testet udfra blodet ved almene blodtapninger. Det er vidst muligvis kun aids de tester for. KaLee sexer de fleste fyre uden gummi, hvis det ikke er fast kæreste?

Der skal sku nok være mange der gør det uden. Det har jeg faktisk en teori om, at de gør.. Altså sexer uden kondom selvom de har skiftende partnere. Det lyder i hvert fald sådan når man hører mandesnak i krogene.

På den anden side, har de kvinder de nedlægger selv et ansvar for at bede fyren smutte et foderal nedover kalorius YummyMummy Det har jeg faktisk en teori om, at de gør.. Man er vel to om at danse tango - ansvaret ligger ikke kun ved fyrene. Mindfoolness Man er vel to om at danse tango - ansvaret ligger ikke kun ved fyrene. Det er netop det jeg skriver. Kvinderne som nedlægges har selv et ansvar for at kræve kondomet på plads inden han kommer indenfor i varmen. Fan af blondiner Der skal sku nok være mange der gør det uden 2my jeg kender ingen som sexer med gummi..

Hverken fyre, eller piger der kræver det.. You gotta be kidding me!! Måske er jeg krævende, men jeg kræver sgu at der kommet gummi på, hvis jeg skal sexe med fyren Andet kan ikke godtages! Det er sjældent man får det, men der er en risiko for det. Risikoen er størst hvis du sluger sæd eller får pikken langt tilbage i halsen. Hvis man får f. Du har kun klamydia dér hvor du bliver smittet med det. Derudover kan du få herpes på munden, hvis du giver blowjob til en pik der har herpessår.

Det kan du også få selv med kondom, hvis herpessårene sidder uden for dér hvor kondomet dækker. Vi håber svaret kan hjælpe dig. Du er velkommen til at skrive til os igen, eller kontakte os på chat eller telefon på tlf.

Ring til os Chat med os Ring til os Chat med os Skriv til os. Forsiden Hvad kan jeg spørge om? Hvad spørger andre om?

Strapon call girl massage escort girl

Men det gælder altså også mange af dem, der forbarmer sig over mig på andre måder. Jeg kunne aldrig drømme om at sutte pik, med kondom på. Det kan forbavse mig at man udviser sådan en ansvarsløs adfærd - mand som kvinde! Der går jo de 14 dage fra man indtager pillen, til man er klar igen: Bad Motherfucker sagde den 10 Jan - MASSAGE VIBORG SEX MASSAGE SØNDERJYLLAND

UNGE FRÆKKE PIGER SORTE KYS